Sponsoring

Partners 2024.

"De sponsoring van een race-talent door een bedrijf in de bronbemaling."

Een interview met Niels Langeveld.

De combinatie ligt niet zo voor de hand. Hoe is de samenwerking begonnen?

De samenwerking is begonnen bij het hebben van een en dezelfde passie voor snelheid en autosport. Daarnaast zagen we gelijk een link in de overeenkomende kernwaarden. Leendertse Bronbemaling staat voor kwaliteit leveren, nummer 1 in bronbemaling en pompverhuur, snelle service, snel kunnen schakelen & kwaliteitsproducten. Dat doe ik als autocoureur ook graag, alleen dan op de baan in combinatie met autosport.

Verder werken Dave en ik graag samen in het uitoefenen van zijn hobby met snelle auto’s.

Hoe bevalt de samenwerking met Leendertse Bronbemaling?

De samenwerking bevalt goed, we kunnen altijd leuk met elkaar sparren over zaken en autosport. Dave Leendertse weet wat ervoor nodig is om succesvol te zijn, daar leer ik graag van en we zitten daarom ook vaak op dezelfde golflengte wat betreft ideeën en zaken doen. Daarnaast doen we zakelijk leuke dingen om de sponsoring te activeren. Bijvoorbeeld door het organiseren van events voor zakenrelaties van Leendertse Bronbemaling

Wat vind je belangrijk aan een sponsor?

Belangrijk aan een sponsor is voor mij dat er een wederzijds belang is om tot een sponsordeal te komen. Het begint met gunnen. En het vervolg moet zijn dat we eind van het jaar terug kunnen kijken op een leuke en succesvolle samenwerking, waarbij het mes aan twee kanten heeft gesneden. Wees creatief en houdt goed contact met elkaar door het seizoen heen. Je bent tenslotte een klant van elkaar.

Leendertse Bronbemaling - Sponsoring

Meer informatie? Neem gerust contact op.